treinenkelderperron8.nl

Over mij

SITE EN BEZOEKADRES:

Treinenkelder Perron 8 heeft deze site, maar is ook te bezoeken, na afspraak in Rijpwetering, op zolder onder andere honderden N en HO huisjes, die we nooit mee naar een beurs nemen, en andere scenery, verder bouwpaketten, rails, transformators en bovenleiding.  In de treinenkamer op de eerste verdieping HO en N treinen en allerlei NS hebbedingetjes.  Er is dus geen winkel.


AFSPRAAK:

Om een afspraak te maken kun je een mail sturen, tejojans@gmail.com of je kunt  06-10391498 bellen,


VERZENDING;


Gekochte artikelen kunnen worden afgehaald, in Rijpwetering of op een beurs, of worden verzonden. Verzending, in (bubbel) enveloppe tegen portotarieven en (bubbel)enveloppekosten,  of als pakje tot 10 kg voor 6,95 euro.  Voor bestellingen uit het buitenland gelden andere prijzen, LET OP, deze website is een voorzetting van een eerdere, bij de nieuwe website dienen alle verzendkosten handmatig per product ingevoerd te worden, dat is op dit moment helaas niet te doen bij de 4000 artikelen die er al op staan. Bij een bestelling komen daarom als verzendkosten 1 cent naar voren, dit is dus onjuist. Na een bestelling ontvangt men een aparte mail over de werkelijke verzendkosten.


ATTENTIE;

Vanwege de aanhoudende flinke aantallen bestellingen hebben we moeten besluiten de bestellingen die voor een weekeinde gedaan zijn te versturen na het eerst volgende weekeind daarop, bestellingen die in een weekeinde gedaan zijn, worden de donderdag daarna verstuurd,


gekochte zaken kunnen dus ook afgeleverd worden op de beurzen waar we staan, klik op button hierboven,


vragen! stel ze,


veel plezier, tejo janssens